Ořechová másla, pomazánky
Ořechové máslo je roztíratelná potravina vyrobená mletím ořechů na pastu. Výsledek má vysoký obsah tuku a dá se roztírat jako pravé máslo, ale jinak to nesouvisí.
Ořechová másla jsou v první řadě skvělým zdrojem zdravých tuků a významným zdrojem bílkovin. Ořechová másla díky vysokému podílu nasycených mastných kyselin pozitivně ovlivňují naši náladu, pomáhají regulovat hormony hladu a sytosti, také dodávají dostatek energie, proto bývají nejčastěji součástí snídaní.
Ořechové másla by zkrátka rozhodně neměli chybět ve Vaší kuchyni. Přidat je můžete nejčastěji do cereálních kaší, k ochucení jogurtů nebo smoothies. Másla s jemnou konzistencí jsou lehce roztíratelná a hodí se k namazání pečiva, palačinek nebo k přípravě jednoduché svačiny v podobě jablka namazaného ořechovým máslem. Kromě toho je můžeme použít při přípravě buchet, muffinů, sušenek a také výrobě domácí zmrzliny.
Nejprodávanější
Arašídové máslo vytvořené pro nejnáročnější gurmány, ale také pro lidi, kteří dbají na štíhlou linii, sportují a pro ty, kteří omezují ve svém jídelníčku nepříznivý...
Kešu krém vytvořený pro nejnáročnější gurmány, ale také pro lidi, kteří dbají na štíhlou linii, sportují a pro ty, kteří omezují ve svém jídelníčku nepříznivý přebytek soli či...
Lahodný oříškovo-čokoládový krém s karamelizovanými lískovými oříšky. Univerzální zdroj bílkovin, mastných kyselin, vlákniny a minerálů. Skvěle se hodí k sendvičům (pečivu),...
Arašídové máslo s kokosem stvořené pro nejnáročnější gurmány, ale i pro lidi, kteří dbají na štíhlou linii, sportují, a pro ty, kteří ve svém jídelníčku omezují nepříznivý...
Lahodný ořechový krém ze dvou druhů ořechů: arašídů a karamelizovaných lískových ořechů a himalájské soli. Univerzální zdroj bílkovin, mastných kyselin, vlákniny a...